Geachte nieuwsbrieflezer,
 
Met ingang van 1 januari aanstaande verandert de Successiewet, de wet waarin de erf- en schenkbelasting wordt geregeld. De veranderingen hebben voor veel Nederlandse particulieren en ondernemers grote gevolgen. Om die reden willen wij u als onze relatie op de hoogte brengen van de mogelijke gevolgen in uw situatie. Als de onderwerpen in deze Notariskrant op u van toepassing zijn, of als u daarover meer informatie wilt, maakt u dan gebruik van de links onder aan de betreffende artikelen.
 
Wij gaan de Notariskrant één keer per kwartaal uitbrengen. Als u geen prijs stelt op toezending, klik hier. Uw gegevens worden dan automatisch uit het bestand verwijderd.

Wij vertrouwen er op u met deze informatie handvatten te geven om te beoordelen of u al dan niet actie moet ondernemen. Wij zullen u graag verder van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Scholten & Wilmink, notarissen
mr. J.H.F. Wilmink en mr. U. Hofstee
Hoofdstraat 70
7901 JS HOOGEVEEN
T: (0528) 235959
E: info@scholtenwilminknotarissen.nl
I: www.scholtenenwilminknotarissen.nl


 
Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling van deze nieuwsbrief de uiterste zorg is besteed, sluiten de samenstellers iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van deze informatie